Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

4. сајам пољопривреде - Ниш 2010

rssBookmark and Share

22.09.2010.

Град Ниш, Управа за пољопривреду и развој села организује Четврти сајам пољопривреде који ће се одржати 25. и 26. септембра 2010. године у Нишу. Сајам наставља тринаестогодишњу традицију пољопривредних и сточарских изложбених манифестација.

У оквиру Сајма биће одржане изложбе репрезентативних расних грла (друга Регионална говедарска изложба), традиционалне Републичке изложбе коза и оваца, ситних животиња и кућних љубимаца, ДЕМО ЗОО Парк егзотичних врста, а представиће се и излагачи из области агро-опреме на простору Ветеринарско-специјалистичког института Ниш.

На другој локацији, у исто време - 25. и 26. септембра, у центру града, на Кеју 29. децембар, биће одржана презентација руралног подручја централне, источне, западне и јужне Србије под називом „Наша села". Такође, на овом простору биће организована Изложба цвећа у трајању од четири дана, у периоду од 23. до 26. септембра. С обзиром да се ради о локацији у центру града, на нишавском кеју поред нишке Тврђаве, очекује се велики број посетилаца.

 

 


 



#   Управа за пољопривреду   изложба цвећа   Сајам пољопривреде
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима