Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Прокупачки предузетници успешно представили своје производе на Сајму привреде и предузетништва у Нишу

rssBookmark and Share

Прокупље 24.09.2017. Јужна Србија Инфо

На међународном и регионалном сајму привреде и предузетништва “EXPO Ниш 2017”, који се од 21. до 23. септембра одржава у Спортском центру Чаир, међу 100 излагача са југа Србије представили су се привредници и предузетници из Прокупља. Своје производе на прокупачком штанду изложили су “BOKI FOOD SYSTEM” из Доње Топонице, Пчаларска удружења “Пчелица” и “Јастребац”, радња за кућну радиност “Јока”, пчалар Југослав Момчиловић и произвођач органске хране Љубинко Васиљевић из Горње Речице.

Прокупачки предузетници успешно представили своје производе на Сајму привреде и предузетништва у Нишу

Ову јединствену привредну манифестацију у овом делу Србије посетили су заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и члан Општинског већа за ресор привреде и локални економски развој Маја Башић.

- Прокупачким привредницима и предузетницима локална самоуправа је бесплатно обезбедила простор за излагање својих производа, рекао је Пауновић и додао да у складу са својим могућностима и надлежностима прокупачка општина помаже развој малих и средњих предузећа.

Нишки сајам организован је са циљем да пословни људи и посетиоци виде шта привреда југа Србије може да понуди домаћем и иностраном тржишту, да помогне реализацију нових пословних идеја и поспеши развој нових инвестиција, изјавила је Маја Башић додавши да је изутетно важно што на сајму учествују привредници и предузетници наше општине.

Она је додала да је многобројним посетиоцима прокупачког штанда понуђен  велики асортиман производа.

- Нишки сајам искоришћен је за размену искустава и успостављања пословне сарадње и односа са предузетницима и привредницима из других градова, закључила је Маја Башић.     

Коментара: 0


#   Прокупље   пољопривреда  Чаир   предузетништво  Сајам предузетништва
@
[ Додај коментар ]