Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

10 разлога да научите основе нумерологије

rssBookmark and Share

28.09.2013. Vladimir Ciplic

Основни разлог због кога наука о симболици бројева и њиховом утицају на живот сваког појединца и читавог света опстаје већ хиљадама година врло је једноставан: то заиста функционише!

10 разлога да научите основе нумерологије

Иако постоји велики број људи који не верује у моћ бројева и њиховом утицају на све, постоје и многобројни који користе древна знања нумерологије и то не само за анализу карактера и свакодневног живота појединца, већ и да предвиде будуће догађаје и избегну могуће невоље.

Који су то разлози због којих би требало да савладате ову вештину?

1. Може вам омогућити да будете прибрани, знајући шта вас очекује на вашем животном путу.

2. Помоћу нумерологије можете открити ваше скривене таленте и способности које нису још увек дошле до изражаја.

3. Открићете своје слабости, али и где лежи ваша снага.

4. Такође. омогући ће вам да проникнете у тајну како вас друге особе доживљавају.

5. Открићете ко сте ви заиста и због чега сте дошли на овај свет, зо јест која је сврха вашег живота.

6. Може вам помоћи да превазиђете тешкоће.

7. Поћу нумерологије можете да преузмете контролу над сопственим животом. Наравно, само уколико то желите.

8. Може вам помоћи да изградите складније односе (љубавне, пословне, пријатељске), али и како да побољђате финансијску ситуацију.

9. Сигурно ће вам показати прави начин на који би требало да се несоите са разуличитим емоцијама, како не бисте постали њихов роб.

10. Нумерологија вам итекако може бити од користи и у постизању различитих врста успеха, јер ће вам указати на могуће тешкоће на одређеним животним пољима.

Да бисте схватили све предности нумерологије, морате је искусити, односно научити прво њене основе.

Данас је, срећом могуће научити основе нумерологије не само из књига, већ и на глобалној мрежи. Наиме, на интернету постоји велики број сајтова који се управо бави овом науком. На њима можете стећи сва неопходна знања о значењу бројева и њиховом утицају на живот свакога од нас. На вама је да ли желите та знања даље да развијате или не.

Ако желите, најбољи начин је да потражите додатну литературу или упишете курс код неког од признатих нумеролога. Јер, иако је нумерологија самостална наука, за праву анализу животног пута сваког појединца, неопходно је и знање астрологије, пошто су ове две науке врло уско повезане. Јер, у тренутку рођења свакога од нас јединствене су две ствари: датум рођења (који се, за разлику од имена не може променити никада) и положај планета у тренутку рођења. Тако је немогуће пронаћи две особе на свету које имају исти положај планета у тренутку рођења, те је једина права анализа, уз нумеролошку, управо астролошка. Баш зато је и неопходно да нумеролог поседује знања обе науке, како би његова анализа и карактера и животног пута неке особе била квалитетна.

Једном када откријете значај нумерологије, претпостављам да ће вам бити тешко да се од ње одвојите. Одличан пример за то су и бројни нумеролози, који проширују своја знања и области анализе, те се често у новинама и на интернету наилазимо на нумеролошку анализу рецимо неке земље. За ту врсту анализе се као датум рођења узима датум оснивања одређене државе, па се на основу тога и гледа када су повољни, а када неповољни периоди за неке, углавном политичке активности.

Поред свег анаведеног, оно што нуемрологију чини нарочито привлачним многима јесте што вам за нумеролошку анализу није потребно ништа више сем вашег знања.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима