Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

10 razloga da naučite osnove numerologije

rssBookmark and Share

28.09.2013. Vladimir Ciplic

Osnovni razlog zbog koga nauka o simbolici brojeva i njihovom uticaju na život svakog pojedinca i čitavog sveta opstaje već hiljadama godina vrlo je jednostavan: to zaista funkcioniše!

10 razloga da naučite osnove numerologije

Iako postoji veliki broj ljudi koji ne veruje u moć brojeva i njihovom uticaju na sve, postoje i mnogobrojni koji koriste drevna znanja numerologije i to ne samo za analizu karaktera i svakodnevnog života pojedinca, već i da predvide buduće događaje i izbegnu moguće nevolje.

Koji su to razlozi zbog kojih bi trebalo da savladate ovu veštinu?

1. Može vam omogućiti da budete pribrani, znajući šta vas očekuje na vašem životnom putu.

2. Pomoću numerologije možete otkriti vaše skrivene talente i sposobnosti koje nisu još uvek došle do izražaja.

3. Otkrićete svoje slabosti, ali i gde leži vaša snaga.

4. Takođe. omogući će vam da proniknete u tajnu kako vas druge osobe doživljavaju.

5. Otkrićete ko ste vi zaista i zbog čega ste došli na ovaj svet, zo jest koja je svrha vašeg života.

6. Može vam pomoći da prevaziđete teškoće.

7. Poću numerologije možete da preuzmete kontrolu nad sopstvenim životom. Naravno, samo ukoliko to želite.

8. Može vam pomoći da izgradite skladnije odnose (ljubavne, poslovne, prijateljske), ali i kako da poboljđate finansijsku situaciju.

9. Sigurno će vam pokazati pravi način na koji bi trebalo da se nesoite sa razuličitim emocijama, kako ne biste postali njihov rob.

10. Numerologija vam itekako može biti od koristi i u postizanju različitih vrsta uspeha, jer će vam ukazati na moguće teškoće na određenim životnim poljima.

Da biste shvatili sve prednosti numerologije, morate je iskusiti, odnosno naučiti prvo njene osnove.

Danas je, srećom moguće naučiti osnove numerologije ne samo iz knjiga, već i na globalnoj mreži. Naime, na internetu postoji veliki broj sajtova koji se upravo bavi ovom naukom. Na njima možete steći sva neophodna znanja o značenju brojeva i njihovom uticaju na život svakoga od nas. Na vama je da li želite ta znanja dalje da razvijate ili ne.

Ako želite, najbolji način je da potražite dodatnu literaturu ili upišete kurs kod nekog od priznatih numerologa. Jer, iako je numerologija samostalna nauka, za pravu analizu životnog puta svakog pojedinca, neophodno je i znanje astrologije, pošto su ove dve nauke vrlo usko povezane. Jer, u trenutku rođenja svakoga od nas jedinstvene su dve stvari: datum rođenja (koji se, za razliku od imena ne može promeniti nikada) i položaj planeta u trenutku rođenja. Tako je nemoguće pronaći dve osobe na svetu koje imaju isti položaj planeta u trenutku rođenja, te je jedina prava analiza, uz numerološku, upravo astrološka. Baš zato je i neophodno da numerolog poseduje znanja obe nauke, kako bi njegova analiza i karaktera i životnog puta neke osobe bila kvalitetna.

Jednom kada otkrijete značaj numerologije, pretpostavljam da će vam biti teško da se od nje odvojite. Odličan primer za to su i brojni numerolozi, koji proširuju svoja znanja i oblasti analize, te se često u novinama i na internetu nailazimo na numerološku analizu recimo neke zemlje. Za tu vrstu analize se kao datum rođenja uzima datum osnivanja određene države, pa se na osnovu toga i gleda kada su povoljni, a kada nepovoljni periodi za neke, uglavnom političke aktivnosti.

Pored sveg anavedenog, ono što nuemrologiju čini naročito privlačnim mnogima jeste što vam za numerološku analizu nije potrebno ništa više sem vašeg znanja.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima