Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Колегијалност на делу

rssBookmark and Share

04.07.2012. СР

У мом послу а и у вашем постоји пуно особа које су пуне отворене мржње без разлога, заједљиве, од њих никада нисам чуо лепу или позитивну реч.

Колегијалност на делу

Такве особе су незадовољне собом и не дозвољавам да ми кваре дан. Комуницирам колико морам и не либим се да им одбрусим ако почну на мени да искаљују своју мизерност.

Ако пустите да вас мрцваре наје*али сте.

То су особе које пате од тешких комплекса,па све оно што немају или једноставно се не желе потрудити да стекну, уништавају код осталих...Чисто из љубоморе и својих болесних наума...

Ја своје колеге "Познајем" , милион пута смо се сретали до сада, али сваки, ама сваки пут , како год их поздравим или не дај Боже стојим са неким и причам о било чему из њих избија толика количина беса, нервозе, мржње и горчине, да једноставно убије не само сваку жељу за разговором већ својом мржњом и злобом загаде читаву просторију.

Умем и ја да будем сморен или нервозн, али ово је скоро болесно и буде ми их жао.

Не могу ни да замислим како особе могу постати такве а да се притом баве једним лепим и јавним послом као што је новинарство.

Жао ми их је јер сматрам да то треба лечити, а они још више мрзе, мржња ствара мржњу, љубав ствара љубав, али не схватају.

-Стефане, то су вероватно људи који су разочарани, којима ништа не иде, прича ми док пишем ову колумну моја пријатељица, која је иначе специјалиста психијатрије у Клиничком центру у Нишу.

Ја опет не разумем,ако ти се несто лоше деси , зашто мораш да мрзиш цео свет ?

Са друге стране искрено ја сам све њих својим радом и трудом превазишо и донекле разумем зашто су моје драге колеге пуне мржње и злобе према мени , али не разумем зашто ако себе већ називају добрим новинарима зову и прете ми , ма мислим можете само да ми...надувате балоне.

Иначе , то је случај само са ''колегама'' из малог градића на југу Србије (не именујем га јер није вредан помена) али не и са правим, али правим новинарима и ТВ водитељима из Србије, са њима сам баш супер, ево баш сада ћу назвати Јелену Бачић Алемпић да мало поричамо, или можда Ивану Констатиновић....

П.С. Порука свим колегама из малог градића на Југу Србије  :
Мега риба, мега звезда, мега ниво
свима вам је мега, мега криво
а мени баш се је*е за све живо
напишите то, напишите то

У следећој колумни прочитајте отворено писмо које сам упутио једном Голубу....

 


#   отворено писмо
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима