Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kolegijalnost na delu

rssBookmark and Share

04.07.2012. SR

U mom poslu a i u vašem postoji puno osoba koje su pune otvorene mržnje bez razloga, zajedljive, od njih nikada nisam čuo lepu ili pozitivnu reč.

Kolegijalnost na delu

Takve osobe su nezadovoljne sobom i ne dozvoljavam da mi kvare dan. Komuniciram koliko moram i ne libim se da im odbrusim ako počnu na meni da iskaljuju svoju mizernost.

Ako pustite da vas mrcvare naje*ali ste.

To su osobe koje pate od teških kompleksa,pa sve ono što nemaju ili jednostavno se ne žele potruditi da steknu, uništavaju kod ostalih...Čisto iz ljubomore i svojih bolesnih nauma...

Ja svoje kolege "Poznajem" , milion puta smo se sretali do sada, ali svaki, ama svaki put , kako god ih pozdravim ili ne daj Bože stojim sa nekim i pričam o bilo čemu iz njih izbija tolika količina besa, nervoze, mržnje i gorčine, da jednostavno ubije ne samo svaku želju za razgovorom već svojom mržnjom i zlobom zagade čitavu prostoriju.

Umem i ja da budem smoren ili nervozn, ali ovo je skoro bolesno i bude mi ih žao.

Ne mogu ni da zamislim kako osobe mogu postati takve a da se pritom bave jednim lepim i javnim poslom kao što je novinarstvo.

Žao mi ih je jer smatram da to treba lečiti, a oni još više mrze, mržnja stvara mržnju, ljubav stvara ljubav, ali ne shvataju.

-Stefane, to su verovatno ljudi koji su razočarani, kojima ništa ne ide, priča mi dok pišem ovu kolumnu moja prijateljica, koja je inače specijalista psihijatrije u Kliničkom centru u Nišu.

Ja opet ne razumem,ako ti se nesto loše desi , zašto moraš da mrziš ceo svet ?

Sa druge strane iskreno ja sam sve njih svojim radom i trudom prevazišo i donekle razumem zašto su moje drage kolege pune mržnje i zlobe prema meni , ali ne razumem zašto ako sebe već nazivaju dobrim novinarima zovu i prete mi , ma mislim možete samo da mi...naduvate balone.

Inače , to je slučaj samo sa ''kolegama'' iz malog gradića na jugu Srbije (ne imenujem ga jer nije vredan pomena) ali ne i sa pravim, ali pravim novinarima i TV voditeljima iz Srbije, sa njima sam baš super, evo baš sada ću nazvati Jelenu Bačić Alempić da malo poričamo, ili možda Ivanu Konstatinović....

P.S. Poruka svim kolegama iz malog gradića na Jugu Srbije  :
Mega riba, mega zvezda, mega nivo
svima vam je mega, mega krivo
a meni baš se je*e za sve živo
napišite to, napišite to

U sledećoj kolumni pročitajte otvoreno pismo koje sam uputio jednom Golubu....

 


#   otvoreno pismo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima