Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворено писмо једном Голубу

rssBookmark and Share

17.07.2012. СР

Његова надимак је увреда за све птице , а посебно за Голубове које лично обожавам.

Голубови су распрострањени широм света, а највећа разноликост између врста постоји на подручју Индонезије и Аустралије.Једноставан назив "голуб" се најчешће односи на голуба пећинара јер он врло учестало насељава урбане средине.Збијене су грађе и имају кратак врат, те кратке и уске носеве. Искључиво су копнене птице те су добри летачи.Од свих врста голубова најпознатији је домаћи голуб који служи као голуб писмоноша , е баш том домаћем Голубу сам ја одлучио да упутим отворено писмо које је и он сам добио , писмо вам преносим у целини:

Отворено писмо једном Голубу

Да не околишам пуно,немам времена...

Еј,ако ти није проблем,скини ми са грбаче све своје другове.

Како ти није жао да болесне особе гураш у “прљав посао” да би ти глумио к**ац и ''звезду'' која је “изнад тога” ?!! (Ако већ глуматаш фацу,реци сам све што мислиш). Ниси ти ни фаца,ни мудар. Далеко од тога. Само сељачки лукав.У то име,ја немам проблем да одговарам на питања о теби и да ти изговарам име.Просто,немам ту врсту сељачког комплекса.

Могу без страха и размисљања да изговорим било чије име !

Ти моје не можеш ,али не зато што си фин,већ зато што имаш проблем са мном. Знаш да бих те у јавној размени реченица “помо”,са све “соком од ђуса”,”пет сина” и три падежа која користиш.

Е да,облачиш се као к..ац !Ништа од мене ниси научио брате и ако си што се дало видети оптерећен мојим ликом и делом , али наравно ти немаш муда да кажеш шта те мучи него подмашујеш да то за тебе учини психички оболела особа док се ти са стране  глумис ку**ц .

Мада постоји још пуно иначе добрих другова ове птице коју су без основног кућног васпитања , ипак ја се овога пута обраћам директно Голубу јер знам да ће писмоноша све то лепо пренети својим другарима.

И време је да се стави тачка. Јел ок то ? Сјашите !

П.С. (и не гледај текстове и емисије о меним,тек ће те то разљутити,најебао сам,хахаха…боље се мало потруди и научи бар да користис све падеже).

 


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима