Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otvoreno pismo jednom Golubu

rssBookmark and Share

17.07.2012. SR

Njegova nadimak je uvreda za sve ptice , a posebno za Golubove koje lično obožavam.

Golubovi su rasprostranjeni širom sveta, a najveća raznolikost između vrsta postoji na području Indonezije i Australije.Jednostavan naziv "golub" se najčešće odnosi na goluba pećinara jer on vrlo učestalo naseljava urbane sredine.Zbijene su građe i imaju kratak vrat, te kratke i uske noseve. Isključivo su kopnene ptice te su dobri letači.Od svih vrsta golubova najpoznatiji je domaći golub koji služi kao golub pismonoša , e baš tom domaćem Golubu sam ja odlučio da uputim otvoreno pismo koje je i on sam dobio , pismo vam prenosim u celini:

Otvoreno pismo jednom Golubu

Da ne okolišam puno,nemam vremena...

Ej,ako ti nije problem,skini mi sa grbače sve svoje drugove.

Kako ti nije žao da bolesne osobe guraš u “prljav posao” da bi ti glumio k**ac i ''zvezdu'' koja je “iznad toga” ?!! (Ako već glumataš facu,reci sam sve što misliš). Nisi ti ni faca,ni mudar. Daleko od toga. Samo seljački lukav.U to ime,ja nemam problem da odgovaram na pitanja o tebi i da ti izgovaram ime.Prosto,nemam tu vrstu seljačkog kompleksa.

Mogu bez straha i razmisljanja da izgovorim bilo čije ime !

Ti moje ne možeš ,ali ne zato što si fin,već zato što imaš problem sa mnom. Znaš da bih te u javnoj razmeni rečenica “pomo”,sa sve “sokom od đusa”,”pet sina” i tri padeža koja koristiš.

E da,oblačiš se kao k..ac !Ništa od mene nisi naučio brate i ako si što se dalo videti opterećen mojim likom i delom , ali naravno ti nemaš muda da kažeš šta te muči nego podmašuješ da to za tebe učini psihički obolela osoba dok se ti sa strane  glumis ku**c .

Mada postoji još puno inače dobrih drugova ove ptice koju su bez osnovnog kućnog vaspitanja , ipak ja se ovoga puta obraćam direktno Golubu jer znam da će pismonoša sve to lepo preneti svojim drugarima.

I vreme je da se stavi tačka. Jel ok to ? Sjašite !

P.S. (i ne gledaj tekstove i emisije o menim,tek će te to razljutiti,najebao sam,hahaha…bolje se malo potrudi i nauči bar da koristis sve padeže).

 


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima