Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Неукусна предизборна досетка Ивице Дачића

Bookmark and Share

Копаоник 04.03.2014. e-novine.com

Предизборна кампања је својеврсно ванредно стање током којег су србијански политичари тотално амнестирани од било какве одговорности за изговорено.
Додворавање простом србијанском пуку, ради гласа вишка, тада постаје неукусно до бљутавости.

Неукусна предизборна досетка Ивице Дачића

Пример у коме главну улогу има лидер социјалиста Ивица Дачић један је у низу. Наиме, србијански премијер је на један баналан начин, заслепљен предизборном копреном, јавно изнео простачке увреде на рачун Немаца и њихове државе током Копаоник бизнис форума.

Премијер Србије и шеф Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је учесницима Копаоник бизнис форума да би требало више да ценимо сопствене потенцијале и да будемо поново јаки као у доба Немањића.

"Неће се љутити немачки амбасадор и амбасадори ЕУ, што ћу подсетити да Србија сада обележава 900 година од рођења Стефана Немање, који је потписао први међународни документ са тадашњим владаром Барбарасом у Нишу. Стефан Немања се потписао, а Барабароса је ставио палац", дозволио је себи да буде прост лидер Социјалистичке партије Србије.

"Хоћу да кажем да треба мало више да ценимо сами себе и да радимо у интересу наше земље и поново будемо јаки као у време Немањића", тим речима је Дачић закључио своје предизборно обраћање на Копаоник бизнис форуму.

Коментара: 0


#   Ивица Дачић   Копаоник   бизнис   Стефан Немања
@DacicIvica @


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима