Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Neukusna predizborna dosetka Ivice Dačića

Bookmark and Share

Kopaonik 04.03.2014. e-novine.com

Predizborna kampanja je svojevrsno vanredno stanje tokom kojeg su srbijanski političari totalno amnestirani od bilo kakve odgovornosti za izgovoreno.
Dodvoravanje prostom srbijanskom puku, radi glasa viška, tada postaje neukusno do bljutavosti.

Neukusna predizborna dosetka Ivice Dačića

Primer u kome glavnu ulogu ima lider socijalista Ivica Dačić jedan je u nizu. Naime, srbijanski premijer je na jedan banalan način, zaslepljen predizbornom koprenom, javno izneo prostačke uvrede na račun Nemaca i njihove države tokom Kopaonik biznis foruma.

Premijer Srbije i šef Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić poručio je učesnicima Kopaonik biznis foruma da bi trebalo više da cenimo sopstvene potencijale i da budemo ponovo jaki kao u doba Nemanjića.

"Neće se ljutiti nemački ambasador i ambasadori EU, što ću podsetiti da Srbija sada obeležava 900 godina od rođenja Stefana Nemanje, koji je potpisao prvi međunarodni dokument sa tadašnjim vladarom Barbarasom u Nišu. Stefan Nemanja se potpisao, a Barabarosa je stavio palac", dozvolio je sebi da bude prost lider Socijalističke partije Srbije.

"Hoću da kažem da treba malo više da cenimo sami sebe i da radimo u interesu naše zemlje i ponovo budemo jaki kao u vreme Nemanjića", tim rečima je Dačić zaključio svoje predizborno obraćanje na Kopaonik biznis forumu.

Komentara: 0


#   Ivica Dačić   Kopaonik   biznis   Stefan Nemanja
@DacicIvica @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima