Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Политика звана "Живи зид"

rssBookmark and Share

07.02.2015. Љерка Карапанџа, Јужна Србија Инфо

Од радикала, па напредњака, до надасве новог политичког руха: "Живи зид" Политика која се залаже да живимо боље!

Политика звана "Живи зид"

Смањењем плата, плате никада нису биле веће. Неплаћеним рачунима (због снижено већих плата) никада више људи без струје.

Фрижидери су нам пуни... ма крцати, једва врата затварамо, хладног ваздуха. Дивно... где год да се окренемо ту је "Живи зид".

Нисмо захвални, а лепо нас дочекају челници живог зида и у градском превозу! Наместе нам раме које нас је од вазда болело.

Треба да нас је срамота... да да... сви ви "обични људи", има вас 30.000. Вас треба да је срамота што се буните, а додељена вам је прелепа награда - ДЕЛОЖАЦИЈА. Нисте захвални, а уз деложацију НБС ће вам поклонити и макетицу БГ/H2O. Невероватно искуство биће вам великодушно поклоњено.

У шатору, испод моста, недељом поподне после неке конзерве паште и добро пљеснивог хлеба, уживаћете са вашом децом гледајући макетицу коју сте добили на поклон. Није захвална ни бакица у мом комшилуку... и њу треба деложирати... срам да ју буде... смањеном, а вишом пензијом није платила струју, а купила је лекове? Нема смисла бако!

И заашто не разумете да нисте проблем ви и ваше деложације, глад и неимаштина? Па постоји нешто битније, од живота значајније: поцепана Армани кошуља! Кордон и припадници истог који су алергични на реченицу: "Знаш ли ти ко сам ја?" Кордон се поставља да би се пробио... па зар толико не знате побогу?

Страшно сам замишљена и у математичко конфузном стању, поставих себи једно питање: "У целој овој трогодишњој лошој представи, да ли је вођа "живог зида" икада, бар на трен, размишљао да деложација на Косову са традиционалним албанским арсеналом оружја, деложира једну нацију - СРПСКУ из срца Србије?"

"Живи зид" за бољу Србију и што мање СРБА! Молим вас... будите захвални и поновно гласајте за њих. Бићете награђени јер само "Живи зид" сигурно обезбеђује деложацију, мрак, глад и наш нестанак.

 


#   без струје   Љерка Карапанџа   блог
@LKarapandza @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима