Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Politika zvana "Živi zid"

rssBookmark and Share

07.02.2015. Ljerka Karapandža, Južna Srbija Info

Od radikala, pa naprednjaka, do nadasve novog političkog ruha: "Živi zid" Politika koja se zalaže da živimo bolje!

Politika zvana "Živi zid"

Smanjenjem plata, plate nikada nisu bile veće. Neplaćenim računima (zbog sniženo većih plata) nikada više ljudi bez struje.

Frižideri su nam puni... ma krcati, jedva vrata zatvaramo, hladnog vazduha. Divno... gde god da se okrenemo tu je "Živi zid".

Nismo zahvalni, a lepo nas dočekaju čelnici živog zida i u gradskom prevozu! Nameste nam rame koje nas je od vazda bolelo.

Treba da nas je sramota... da da... svi vi "obični ljudi", ima vas 30.000. Vas treba da je sramota što se bunite, a dodeljena vam je prelepa nagrada - DELOŽACIJA. Niste zahvalni, a uz deložaciju NBS će vam pokloniti i maketicu BG/H2O. Neverovatno iskustvo biće vam velikodušno poklonjeno.

U šatoru, ispod mosta, nedeljom popodne posle neke konzerve pašte i dobro pljesnivog hleba, uživaćete sa vašom decom gledajući maketicu koju ste dobili na poklon. Nije zahvalna ni bakica u mom komšiluku... i nju treba deložirati... sram da ju bude... smanjenom, a višom penzijom nije platila struju, a kupila je lekove? Nema smisla bako!

I zaašto ne razumete da niste problem vi i vaše deložacije, glad i neimaština? Pa postoji nešto bitnije, od života značajnije: pocepana Armani košulja! Kordon i pripadnici istog koji su alergični na rečenicu: "Znaš li ti ko sam ja?" Kordon se postavlja da bi se probio... pa zar toliko ne znate pobogu?

Strašno sam zamišljena i u matematičko konfuznom stanju, postavih sebi jedno pitanje: "U celoj ovoj trogodišnjoj lošoj predstavi, da li je vođa "živog zida" ikada, bar na tren, razmišljao da deložacija na Kosovu sa tradicionalnim albanskim arsenalom oružja, deložira jednu naciju - SRPSKU iz srca Srbije?"

"Živi zid" za bolju Srbiju i što manje SRBA! Molim vas... budite zahvalni i ponovno glasajte za njih. Bićete nagrađeni jer samo "Živi zid" sigurno obezbeđuje deložaciju, mrak, glad i naš nestanak.

 


#   bez struje   Ljerka Karapandža   blog
@LKarapandza @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima