Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Куповина времена": Славковић враћа паре ако "Суд" то каже!

rssBookmark and Share

14.09.2015. З.С. Јужна Србија Инфо, НТВ

Због непоштовања и лошег тумачења обавезујућих одлука Агенције за борбу против корупције и препоруке ЛАФ-а, многи функционери очекујући реч суда, као да себи купују време.

Фото: НТВ
Фото: НТВ

Заменик градоначелника Ниша и привредник Љубивоје Славковић, познат широј јавности у земљи због својих коментара, како му је плата мала и да је то понижавајуће, коментарисао је јавне позиве да функционери Ниша врате додатак који су незаконито примали...

Он је у изјави за Нишку телевизију рекао, да ће сачекати одлуку суда и да ће на основу ње одлучити хоће ли вратити новац грађанима Ниша или не.

Да подсетимо, заменик се већ пожалио како му је плата од 70.000 динара мала (ова Славковићева изјава изазвала је бурне реакције свих друштвених слојева, поготово оних, који иако раде, једва преживљавају..), што, како је појаснио неће утицати на његову одлуку да врати новац, уколико суд тако буде одлучио.

Иначе, он није први функционер у Нишу који се позива на одлуку суда, без обзира на став Агенције за борбу против корупције и ЛАФ-а, те се питамо чему постојање оваквих агенција, ако се њихове законске одлуке не поштују.

 


#   Љубивоје Славковић   суд   Агенција за борбу против корупције   ЛАФ   повраћај   функционерски додатак
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима