Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Уклонимо баријере уз Лутајућа срца и Предина

rssBookmark and Share

27.05.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

У нишкој Тврђави одржан је велики концерт „Уклонимо баријере“, у организацији Удружења „Драгана Родић“.
Учествовали су познати музичари из региона, између осталих и Лутајућа срца, Зоран Предин, Никола Чутурило, Драгољуб Ђуричић, Оливер Катић.

Концерт „Уклонимо баријере“, Фото: Јужна Србија Инфо
Концерт „Уклонимо баријере“, Фото: Јужна Србија Инфо

На платоу испред Београдске капије у нишкој Тврђави одржан је музички спектакл „Уклонимо баријере“. Концерт је део шире акције коју већ у континуитету од 2012. године организује Удружење „Драгана Родић“ уз подршку пријатеља ове хуманитарно-уметничке кампање. Порука коју шаљу Драгана Родић и сарадници окупљени око ове акције је да се подигне свест о осетљивим друштвеним групама, о прихватању различитости међу људима, и да се шири позитивна енергија и спајају уметници из целог региона.

На таласима музике у нишкој Тврђави ширила се позитивна енергија.
Вече су отворили домаћи музичари, легендарна група Лутајућа срца, чији хитови већ деценијама освајају многе генерације. Споменка, Мика и Миња подсетили су публику на чувене песме попут „Јефимије“ и „Још мало“, а обрадовали су присутне и новим композицијама.

У Тврђави се представио и млади нишки музичар Оливер Катић, а након њега је наступио и Никола Чутурило, коме се придружио бубњар Драгољуб Ђуричић.

Посебну ноту вечери дао је словеначки кантаутор, фронтмен некада чувеног Лачног Франца, који је својим шармом и песмама, још једном освојио нишку публику.

На концерту су наступили и стари знанци, бенд за увек добар провод – Ла Кампанела, као и Весна Законовић Арежина.

Још једно успело вече, још једна успела заједничка порука – будимо позитивни, поштујмо различитости и уклонимо баријере!

Коментара: 0


#
@


 


[ Додај коментар ]