Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Заштитник грађана: Ниш предњачи у решавању социјалних питања!

rssBookmark and Share

Ниш 17.10.2017 Јужна Србија Инфо

Руководство Града Ниша разговарало је данас за заштитником грађана Зораном Пашалићем о стању људских права и начинима за унапређење остваривања права грађана на територији Града Ниша.

Заштитник грађана: Ниш предњачи у решавању социјалних питања!

Према речима заменика градопначелника проф.др Милоша Банђура Град Ниш разликује се од других градова у Србији по томе што градоначелник са својим сарадницима сваког понедељка разговара са грађанима Ниша о проблемима које имају, како са ЈКП и ЈП, тако и о њиховим личним проблемима који су често егзистенцијалне природе. До сада је, према речима заменика Банђура градоначелник разговарао са више од 1000 Нишлија и Нишлијки и многи проблеми које су му они изложили су решени.

Зоран Пашалић, заштитник грађана Републике Србије захвалио се руководству града на досадашњој сарадњи и стакао да Ниш у многим областима предњачи у односу на друге градове у Србији, па и у односу на главни град. Он је истакао Ниш предњачи у решавању социјалних питања која се тичу ОСИ, односу према старијима, инклузији мањинских група, а да су проблеми на које се грађани најчешће жале имовинске природе и спорост администрације у решавању многих питања.

Локална заштитница грађана Сања Стојанчић истакла је да се грађани жале на проблем обједињене наплате, ЈКП Наисус и јавне извршитеље. Према њеним речима од почетка године у Нишу је било укупно 620 предмета.

Коментара: 1


#   Ниш   заштитник грађана  Дарко Булатовић   Милош Банђур   Зоран Пашалић  Сања Стојанчић
@DarkoBulatovic_ @▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    kontraPRO, 18.10.2017:
    mnogi problemi reseni......ha,ha,ha......he,he,he......ae jos jedan vic....hi,hi,hi......


[ Додај коментар ]