Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

5. Балкан Арт Форум

rssBookmark and Share

05.10.2017. Јужна Србија Инфо

Пети национални научни скуп са међународним учешћем Балкан Арт Форум 2017 биће одржан 6. и 7. октобра 2017. године у Нишу.

5. Балкан Арт Форум

Свечано отварање скупа је 6. октобра 2017. године са почетком у 12 часова у Великој сали Универзитета у Нишу на коме ће пленарна предавања одржати Др Алеxандр В. Схунков са Кемеровског државног универзитета Кемерово из Русије са темом: "Art education in Russia": “Open education“ and implementing professional career" и мр и Никос Харизанос из Атине, Грчка са темом "Artistic heritage-Tradition and contemporary music. Reflections and suggestions of a contemporary composer". Након тога научни скуп ће се одвијати кроз неколико сесија на Факултету уметности у Нишу.

У оквиру уметничког програма овогодишњег форума своје стваралачке опусе представиће проф. др  Иван Бркљачић, композитор (Факултет музичке уметности у Београду) и мр Никос Харизанос, композитор (Атина, Грчка). Презентације су заказане за петак, 06. октобра 2017. године са почетком у 20 сати у Концертно - изложбеном простору ФУ, Књажевачка 2а. Улаз је слободан.

Више на: www.artf.ni.ac.rs


#   Факултет уметности   научни скуп   Балкан арт форум
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима