Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарна представа “Туго Бошке”

rssBookmark and Share

30.11.2016. Белами портал, Јужна Србија Инфо

Поводом Светског дана особа са инвалидитетом, 3.децембра, нишко Удружење студената са хедикепом организује хуманитарну представу “Туго Бошке” у Луткарском позоришту, са почетком у 19 сати.

Фото. Белами
Фото. Белами

Карте се могу набавити на благајни Луткарског позоришта, али и у Веспа бару и Галији. Средства сакупљена од представе намењена су Удружењу студената са хедикепом.

“Комедија менталитета “Туго Бошке”, аутора Љубише Динчића, говори о томе како се обећањима може постати политичарка са “педигреом” и перспективом.То је животна прича младе сељанке, Достане, коју тумачи млада глумица Милица Николић, распуштенице из села Непутинце која захваљујући свом стасу, а вешто користећи предизборне прилике, успева да постане лидер у селу, а затим и народни посланик у Паланци.

Текст је писан на локалном дијалекту и изазива салве смеха. Представа је постала хит на сценама југа Србије”, објашњава Јасмина Бараћ Перовић, позивајући суграђане да дођу и погледају представу, забаве се, али и помогну Удружењу студената са хендикепом.


#   хуманитарна акција   Позориште лутака   Туго Бошке представа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима