Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наставак: "Сенке старог Ниша" 2

rssBookmark and Share

Ниш 02.07.2015. Даворин Динић, Јужна Србија Инфо

Пријатно изненађење са све љубитеље уметности, фотографије и града Ниша.
Уметник Давор Динић све нас је обрадовао својим новим делом.
Прочитајте реч аутора и погледајте фотографије.

Даворин Динић
Даворин Динић

Драги пријатељи, након великог успеха које је имао албум "Сенке старог Ниша" одлучио сам да још мало проширим едицију и сада имам то задовољство да вам представим "Сенке старог Ниша 2". Уколико већ нисте, први део албума можете погледати на овом линку https://www.facebook.com/davorin.dinic/media_set?set=a.10206587490751856.1073741846.1409366646&type=3.

У овом делу албума, поред фотографија старог Ниша можете премијерно видети и фотографије Нишке Бање. Пошто нисам мештанин и не познајем Нишку Бању довољно, велику захвалност дугујем Александра Стојковић која је била толико дивна да издвоји пуно свог времена како би ми помогла да пронадјем што већи број фотографија старе Нишке Бање а потом ме је и у улози водича ме провела по свим локалитетима које сам одабрао за фоткање. Велику захвалност такође дугујем и Данијела Цвјетан.

Фотографије старог Ниша можете без проблема пронаћи на интернету на разним форумима, ФБ групама и слично и сви ми колективно дугујемо велику захвалност људима који се баве скупљањем и проучавањем историје наших градова.

Пре свега желим да се захвалим екипи са форума на ком постоји тема која се зове "Стари Ниш на разгледницама и фотографијама" skyscrapercity .Иако је тема обилна препоручујем да је прелистате јер ћете поред невероватног броја фотографија старог Ниша моћи да прочитате доста занимљивих ствари из историје нашег града и о људима који су га начинили великим.

Оно што ме јако радује је да и на друственим мрежама такодје постоји број углавном млади људи који дају свој нескромни допринос очувању те историјске баштине. Оне са којима сам ја имао прилику и задовољство да сарађујем спремајући "Сенке старог НИша" можете пронаћи и на фајсбуку.

Желим да се на крају захвалим и господину Небојса Озимић чија је инцијатива довела до тога да "Сенке старог Ниша" имају и свој изложбени живот, што мене неизмерно радује, а реализација изложбе не би била могућа да је Жељко Жеља није својим немерљивим ентузијазмом подигао на виши ниво.

Хвала вам на подршци, интересовању и лепим речима којима сте описивали "Сенке старог Ниша". Пред вама је други и финални део пројекта...

Коментара: 0


#   Ниш   фотографије   „Сенке старог Ниша“   Даворин Динић   нови албум
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима