Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Одблокиран рачун Културног центра

rssBookmark and Share

24.02.2013. Autor: LJ.Timotijević

Рачун Лесковачког културног центра ( ЛКЦ) одблокиран је после 78 дана, што ће допринети реализацији програма у тој установи, рекао је данас директор те установе Саша Стевановић.

Одблокиран рачун Културног центра
Рачун ЛКЦ био је блокиран на основу извршне пресуде да се једном од радника исплати 1,8 милиона динара због незаконитог отказа.

- После договора са радником да му се дуг исплати у више рата, одблокиран је рачун Лесковачког културног центра. Најбитније да ћемо сада моћи коначно да кренемо са реализацијом планираних садржаја - каже Стевановић.

Лесковачки културни центар у току године организује велики број изложби, књижевних вечери, трибина и представа, а своје место у културном центру имају и наступи културно-уметничких друштава и музичких програма.

Ова установа, чији оснивач је општина Лесковац, годишње у просеку организује шест манифестација и издаје две публикације.

Центар учествује у манифестацији Ноћ музеја и организује интернационални филмски фестивал (ЛИФФЕ). Лесковацки културни центар у свом саставу има и Драмски студио за децу и младе.


#   рачуни   Ноћ музеја
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима