Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Odblokiran račun Kulturnog centra

rssBookmark and Share

24.02.2013. Autor: LJ.Timotijević

Račun Leskovačkog kulturnog centra ( LKC) odblokiran je posle 78 dana, što će doprineti realizaciji programa u toj ustanovi, rekao je danas direktor te ustanove Saša Stevanović.

Odblokiran račun Kulturnog centra
Račun LKC bio je blokiran na osnovu izvršne presude da se jednom od radnika isplati 1,8 miliona dinara zbog nezakonitog otkaza.

- Posle dogovora sa radnikom da mu se dug isplati u više rata, odblokiran je račun Leskovačkog kulturnog centra. Najbitnije da ćemo sada moći konačno da krenemo sa realizacijom planiranih sadržaja - kaže Stevanović.

Leskovački kulturni centar u toku godine organizuje veliki broj izložbi, književnih večeri, tribina i predstava, a svoje mesto u kulturnom centru imaju i nastupi kulturno-umetničkih društava i muzičkih programa.

Ova ustanova, čiji osnivač je opština Leskovac, godišnje u proseku organizuje šest manifestacija i izdaje dve publikacije.

Centar učestvuje u manifestaciji Noć muzeja i organizuje internacionalni filmski festival (LIFFE). Leskovacki kulturni centar u svom sastavu ima i Dramski studio za decu i mlade.


#   računi   Noć muzeja
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima