Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Претпродаја карата за Нишвил џез фестивал

rssBookmark and Share

14.04.2016.

Од понедељка 11.априла, тачно 4 месеца пред почетак фестивала Нишвил 2016 пуштене су у продају и Појединачне улазнице за Партер по цени од 1.200 динара, као и ВИП Појединачне улазнице по цени од 1.800 динара (ВИП Трибина).

Претпродаја карата за Нишвил џез фестивал

Актуелна промо цена регуларног Комплета улазница за сва 4 дана износи 2.000 динара и попуст за комплете важи до 30. априла 2016.

Треба напоменути да ће улазнице за главни фестивалски програм (Earth & Sky stages) важити и за Midnight Jazzdance stage, за који улаз ове године неће бити бесплатан, а на коме ће наступити водећи светски DJ-еви и продуценти.

Улазнице се могу купити на свим продајним местима у мрежи CS Eventim у Србији и иностранству, као и путем онлине продаје на http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/nisville-2016-nis-niska-tvrdava-410191/event.htm.

Овогодишње издање Нишвил џез фестивала биће одржано од 11 до 14.августа, а између осталих наступиће велика британска соул звезда Joss Stone, легендарни амерички гитариста Ал Ди Меола, амерички трио јазз великана – Cyrus Chestnut, Lenny White и Buster Williams, британски jazz-funk band Shakatak, маестрални амерички саксофониста Bill Evans и многи други.

Више о извођачима: http://nisville.com/index.php/sr/vesti-srp/vesti-srp

Од 11 до 14. августа на 33. нишком џез фестивалу Нишвил 2016 биће изведено 100 концерата и наступиће преко 600 извођача на 10 фестивалских бина.


#   Нишвил   џез   Ал Ди Меола   џез фестивал   Midnight Jazzdance
@nisville @aldimeolamusic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима