Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Промоција књиге ИЗЛАЗ И ДРУГЕ ПРИЧЕ

rssBookmark and Share

Ниш 09.11.2023. Јужна Србија Инфо

Нишки културни центар позива на промоцију књиге Душана Стојменовића ИЗЛАЗ И ДРУГЕ ПРИЧЕ, у понедељак, 13. новембра 2023, у Малој сали НКЦ-а, са почетком у 18 сати.

Промоција књиге ИЗЛАЗ И ДРУГЕ ПРИЧЕ

"Књига представља збирку од петнаест прича разноврсних по садржају, стилу и тематици. Оно што је присутно скоро у свакој причи је класна борба, неразумевање међу људима, страх, депресија, усамљеност, питање Бога, као и покушај да се дође до граничне линије упознавања себе и превазилажења фобија које нас сустижу на свакодневном нивоу - тако што ћемо у њих заронити што дубље."

Душан Стојменовић, рођен је 1980. године у Смедеревској Паланци. Убрзо се преселио у Прокупље, где је провео две године. Од 1982. живи у Нишу где је завршио основну и средњу школу. Дипломирао је социологију на Филозофском факултету Универзитета у Нишу, где је пар година касније и мастерирао на педагогији. Писањем се бави већ неколико година. Објавио је неколико текстова за портал Нова српска политичка мисао. Приче објављује у часописима ТОК (Прокупље), Без Лимита (Ниш) и Аутостоперски водич кроз фантастику (Београд). Своју прву књигу "Сведок својих опомена" објавио је за Народну библиотеку "Раде Драинац" из Прокупља, док је издавач његове друге књиге "Излаз и друге приче"- "Пресинг".

Учествују:
ДУШАН ПЕТРОВИЋ, књижевни критичар
ДР НЕБОЈША МИЛИЋЕВИЋ, психолог уметности
ДУШАН СТОЈМЕНОВИЋ, аутор
Модератор, Драгосава Младеновић, уредник Трибинског програма НКЦ-а


#   Ниш   књига   Нишки културни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима