Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Тони Парсонс ексклузивни гост нишке Делфи књижаре

rssBookmark and Share

30.10.2014. Сити радио

Један од најпознатијих светских писаца, Тони Парсонс, у петак, 31. октобра, од 16 часова, дружиће се са Нишлијама и потписиваће књиге, у Лагуниној књижари "Делфи", у Вождовој 4.

Тони Парсонс ексклузивни гост нишке Делфи књижаре

На позив издавачке куће Лагуна, Тони Парсонс ће гостовати на 59. Међународном сајму књига у Београду. Аутор бестселера „Човек и дечак“ овом приликом промовисаће роман „Један по један“, напети први роман у новом, експлозивном криминалистичком серијалу.

„Један по један“ је узбудљив трилер пун преокрета о лондонском серијском убици кога због избора жртава међу најбогатијим житељима ове метрополе друштвене мреже почињу да обожавају. Путеви ће му се укрстити са детективом Максом Вулфом, који започиње битку не само за разрешење страшног случаја, већ и за сопствени живот.

Тони Парсонс је један од највећих и најпродаванијих писаца данашњице и један од најпознатијих британских писаца. Његове књиге су преведене на више од 40 језика, а Лагуна је до сада објавила дванаест његових књига.

Његов долазак на Лагунин штанд на Сајму књига, као и гостовање у Новом Саду, Сремским Карловцима, Нишу и Пожаревцу, још једна је прилика да се сви српски читаоци упознају са славним писцем и његовим новим романом у изненађујућем жанру, као и са старим насловима који су га учинили популарним.

Нишлије ће моћи да се друже са популарним аутором, сутра од 16 часова, у Лагуниној књижари, у Вождовој 4.


#   друштвене мреже   Писац     Лагуна   књижара
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима