Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela izgradnja obilaznice u industrijskoj zoni Vranja

rssBookmark and Share

Vranje 19.10.2017. Južna Srbija Info

Realizacija kapitalne investicije, izgradnja dela obilaznice u Industrijskoj zoni Bunuševac u Vranju, je počela i biće okončana za 120 dana.

Počela izgradnja obilaznice u industrijskoj zoni Vranja

,,Zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva privrede stvaramo uslove za kompletno infrastrukturno uređenje. Najvažniji cilj je da ćemo stvoriti atraktivan privredni ambijent za privlačenje novih investitora, i to će biti snažan podsticaj, ne samo za Vranje, već i ostale opštine Pčinjskog okruga.

Takođe, izmestićemo kretanje teških  vozila iz grada. Istovremeno, gradi se i novi kolektor, tako da ćemo potpuno zaokružiti ovu kapitalnu investiciju", rekao je priliskom obilaska gradilišta gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković. Vrednost prve faze radova je 96 miliona dinara, a dužina 2,6 km.  Nosilac posla je PZP Trace Vranje. Projekat se realizuje u okviru Programa podrške razvoju poslovne infrastrukture za 2017. godinu.

Komentara: 0


#   Vranje   Slobodan Milenković   izgradnja puta   Ministarstvo privrede   zaobilaznica   Slobodna zona Bunuševac Vranje   obilaznica
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima