Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Advokat Boško Ristić (ZZS), podneo krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Perišića

rssBookmark and Share

Niš 30.01.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Kako je naš portal juče pisao, danas je i zvanično potvrđeno da je advokat Boško Ristić, branilac poznatog književnika Zorana Ćirića, podneo krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Zorana Perišića zbog pretnji u sudnici (na radnom mestu).

Jučerašnje ročište
Jučerašnje ročište

Kada je advokat Boško Ristić, branilac Zorana Ćirića, dao predlog sudu da se oštećeni Zoran Perišić ponovo ispita zbog novonastalih okolnosti, gradonačelnik Perišić mu je dobacio pred svima, "Kako te nije sramota? Videćemo se kasnije.", na šta je Ristić upitao, "jel to pretnja?" nakon čega je usledilo jedno kratko "Volim te", od Perišića.

Nakon završetka ročišta branilac Boško Ristić, prijavio je policiji zbog pretnji u sudnici,  gradonačelnika Zorana Perišića, dok je Igor Novaković pozvan u policiju da da izjavu, povodom današnjih dešavanja na suđenju Zoranu Ćiriću - Magičnom, saznaje Južna Srbija Info.

Da podsetimo..

Naime, toku je sudski proces protiv poznatog književnika koji je optužen da je ugrozio bezbednost Zoranu Perišiću, na način što je 5. decembra 2013. na mobilne telefone četvorice niških funkcionera poslao SMS poruke sa pretećim sadržajem.

Juče je svedok Igor Novaković (jedan od četvorice koji su dobili sms poruke upućene Perišiću) izjavio na suđenju Zoranu Ćiriću (Magični Ćira), da se gradonačelnik Zoran Perišić nije uplašio SMS poruka, već da je naprotiv, stekao utisak da fizički želi da se obračuna sa njim.

Novaković u svom svedočenju dalje kaže, da u prvom trenutku nije želeo da prosledi poruke Perišiću, ali da je nakon njegovog insistiranja to ipak uradio i dodaje kako se Zoran Perišić nikad nije žalio niti plašio tih SMS poruka.

Komentara: 0


#   Niš   policija   Južna Srbija region   pretnje   Boško Ristić   Zoran Ćirić   Južna Srbija Info   Zoran Perišić   Igor Novaković   krivična prijava   suđenje
@juznasrbija @ProfdrPerisic @redinmind @


 


[ Dodaj komentar ]