Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bigzov „Školski portal“ u OŠ „Sveti Sava“

rssBookmark and Share

22.12.2017. Mladen Jovanović

Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Niša organizovala je u svojim prostorijama promociju „Školskog portala“ izdavačke kuće BIGZ iz Beograda.

Bigzov „Školski portal“ u OŠ „Sveti Sava“

Veb portal je namenjen nastavnicima, učiteljima, učenicima i stručnim službama škola, svim činiocima školskog života. Bojan Jovanović, predstavnik „BIGZ izdavaštva“ prezentovao je grupi od preko 30 zaposlenih u OŠ „Sveti Sava“ ovaj veb portal prikazom njegove sadržine.

„Školski portal“ nudi svojim korisnicima i posetiocima vesti iz obrazovanja kako iz Srbije tako i zanimljive događaje iz inostranstva, zatim obaveštenja iz resornog ministarstva, obaveštenja o konkursima i mnogo toga drugog. Nastavnicima se daje mogućnost preuzimanja sa portala nastavnih materijala u vidu priprema, planova, udžbenika, nastavnih vežbi...

Novina i prednost je mogućnost preuzimanja  verzije elektronskih udžbenika, za određene nastavne predmete, koje mogu dobiti nastavnici i učenici.

Kako je istakla Sanela Tarana, v.d. direktora ove škole, korišćenje „Školskog portala“ umnogome može da olakša rad zaposlenih u obrazovanju.

Podsetimo, da je za samo sedam dana, ovo drugi dođaj u organizaciji rukovodstva OŠ „Sveti Sava“. Pre samo sedma dana zaposleni u ovoj gradskoj školi imali su prilike da se putem tribine „Digitalno nasilje-nasilje digitalnog doba“ upoznaju sa opasnostima i merama prevencije u slučaju digitalnog nasilja.

Komentara: 0


#   Sveti Sava   informatika   Sveti Sava OŠ   internet   portal   Bojan Jovanović   Mladen Jovanović   BIGZ   Sanela Tarana
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima