Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dobra saradnja Nišavskog okruga i opštine Gadžin Han, rezultirala donacijom KC Niš

rssBookmark and Share

Niš 16.10.2019. Južna Srbija Info

Nije prvi put da Nišavski upravni okrug svojim posredovanjem, omogući pomoć za Klinički centar u Nišu, kroz donacije najpotrebnijih stavri, koje olakšavaju boravak pacijenata u toj zdravstvenoj ustanovi. Juče je nakon koordinacije Okruga i lokalne samouprave u Gadžinom Hanu, Kc Niš uručeno 80 stolica za čekaonice.

Dobra saradnja Nišavskog okruga i opštine Gadžin Han, rezultirala donacijom KC Niš

„Saradnja Nišavskog okruga i Kliničkkog centra traje već dve godine, današnja akcijja je samo nastavak i rezultat je dobre organizacije i odaziva lokalne samouprave i društveno odgvovornih kompanija. Svaka pomć KC je veoma važna, jer ka njemu gravitira oko dva miliona ljudi", rekla je načelnica Dragana Sotirovski i pozvala ostale, da slede ovakve akcije.

Kao vid podsticaja društveno odgovornom ponašanju lokalnih samouprava, Nišavski okrug  će sledeće nedelje opštini Gadžin Han, donirati službeno vozilo. 

„Pomoć je izuzetno dobrodošla, posebno nakon preseljenja Očne i ORL klinike u prostor nekadašnjih hirurših klinika, uspostavljanja tople veze između Ginekologije i Dečijih klinika, premeštanja Klinike za plućne bolesnike iz Knez Sela u Niš, polako se privodi kraju adaptacija starog Kliničkog centra“, kaže direktor Kliničkog centra profesor dr Zoran Radovanović i dodaje da svi radovi treba da budu gitovi za 15 dana.

 

Komentara: 0


#   Niš   Klinički centar Niš   Dragana Sotirovski   Gadžin Han   Zoran Radovanović   donacija
@tigerzoki @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima