Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Najbolji bacači bumeranga na Balkanu za 2017. odmerili snagu u Nišu

rssBookmark and Share

19.05.2017. Belami portal, Južna Srbija Info

U Nišu je u organizaciji niške Prve tehničke škole „Milutin Milanković“ u saradnji sa Ambasadom Australije i Tehničkom školom „Prota Stevan Dimitrijević“ iz Aleksinca, održano šesto takmičenje u bacanju bumeranga „Bum Fest 6“.

„Bum Fest 6“
„Bum Fest 6“

Dvadeset i jedan takmičar se borio za nagradu najboljeg bacača bumeranga na Balkanu.

Takmičenje je svečano otvorio Glen Morison, zamenik ambasadora Australije u Republici Srbiji, a svečanom otvoranju je prisustvovao i gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, kao i dr Miroslav Milutinović, predsednik gradske opštine Crveni krst, gradski većnik Branislav Kačar i mnogobrojni prijatelji i gosti takmičenja. Na otvaranju je nastupio bend niške škole, folklorna grupa i dečiji hor „Čarolija“. Himnu Srbije je otpeveo Todor Kitanović, mlada zvezdica, dok je Australijsku himnu izvela Sara Jorgačijević. Ove godine je dodeljena prvi put i zvanična nagrada festa za negovanje i afirmaciju sportskog duha u Srbiji, a pripala je Džuliji Patriši Fini, ambasadorki Australije u Republici Srbiji.

Foto: Belami

Komentara: 0


#   Darko Bulatović   bumerang   Gradski većnik   Miroslav Milutinović   BUM fest   Australija   Džulija Fini   Prota Stevan Dimitrijević TŠ   gradske opštine   Branislav Kačar   PTŠ Milutin Milanković   Glen Morison
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima