Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon duže pauze zbog pandemije, uz stroge mere zaštite održan prijem građana kod načelnice Sotirovski

rssBookmark and Share

Niš 30.06.2020. Južna Srbija Info

Nakon duže pauze izazvane pandemijom virusa korona, danas je održan prijem građana u Nišavskom okrugu i razgovor sa načelnicom Draganom Sotirovski. Poštujući mere predostrožnosti kao zaštitu od korona virusa, prijem je održan u velikoj sali, a svi učesnici razgovora u Okrugu nosili su zaštitnu opremu.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Pored komunalnih problema, pojedini građani su došli na razgovor i po savet, kako da nastave svoj posao, a to se vidi i na primeru Džemine Nikolić, široj javnosti poznatoj kao učesnici serijala "Moja kuhinja" RTS-a i po Etno udruženju iz sela Kormana kod Aleksinca, koje radi od 2014. godine i broji 18 članica.

Ona je danas zatražila pomoć načelnice Sotirovski, jer, kako kaže, sve je stalo kako je počela epidemija korone i ne zna kako će dalje Uduženje da funkcioniše.

Jedno od mogućih rešenja, a to bi prema rečima načelnice Sotirovski, moglo da bude i povezivanje sa Turističkom organizacijom Niša i zajdenički nastup na turističkom tržištu.

Na danšnjem prijemu građana bilo je reči o posledicama prošlonedeljne polave u opštini Doljevac, problemu sa vodosnabdevanjem pitkom vodom u delu Aleksinca, kao i o mnogim drugim problemima u Nišavskom okrugu.

Komentara: 0


#   Niš   Aleksinac   Dragana Sotirovski   Nišavski upravni okrug   prijem građana
@GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima