Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mladi umetnici briljirali na sceni niškog Narodnog pozorišta izvodeći "Beogradsku trilogiju i priče iz belog sveta"

rssBookmark and Share

Niš 20.02.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Dramska sekcija "Scena 018" pod vođstvom Vesne Stanković, okupljajući talentovane tinejdžere, održala je svoju predstavu "Beogradska trilogija i priče iz belog sveta" u nedelju uveče Narodnom pozorištu Niš.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Ovoj grupi mladih niških umetnika-amatera nisu strana putovanja i avanture, obilazeći destinacije poput Budimpešte i Banja Luke. Njihova ljubav prema umetnosti i izvođenju dovela ih je i do mnogih drugih mesta, inspirišući ih da kroz svoje performanse prenesu svoja iskustva i doživljaje publici.

U svojoj najnovijoj predstavi, izveli su "Beogradsku trilogiju" koju je napisala Biljana Srbljanović, donoseći priče naših ljudi u "belom svetu" na pozornicu. Ova trilogija, duboka i značajna, pruža uvid u različite aspekte života i ljudskih iskustava, dotičući teme koje su aktuelne i univerzalne. Kroz svoje izvođenje, ovi mladi glumci su uspeli da prenesu složenost i emotivnu dubinu ovih priča, oslikavajući životne izazove i radosti savremenog društva.

Njihov trud, posvećenost i talenat bili su vidljivi na sceni, ostavljajući snažan utisak na publiku i pokazujući da su buduće zvezde pozorišta već sada u svojim redovima.

Predstava je bila prilika da se ovi mladi umetnici pokažu u najboljem svetlu, dok su istovremeno pružili inspiraciju i nadu za budućnost srpske pozorišne scene.


#   Niš   glumci   Biljana Srbljanović   tinejdžeri   Narodno pozorište   Scena 018   Beogradska trilogija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima