Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čekanje na granici i do tri sata: Koristite alternativene prelaze!

rssBookmark and Share

Preševo 11.08.2018. Južna Srbija Info

Zamenik načelnika Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Miljan Stanojević ukazao je da se tokom vikenda očekuju veće gužve na graničnim prelazima u Republici Srbiji, i apelovao na građane da, kako bi izbegli duže čekanje na granici, koriste alternativne prelaze.

Foto: MUP
Foto: MUP

„Građani mogu koristiti alternativne granični prelaze, prema Makedoniji preporučujemo Prohor Pčinjski“, prema Mađarskoj, pre svega Horgoš 2, potom prelaz Kelebija, Bački Vinogradi i Đala. Alternativni granični prelazi sa Hrvatskom su Šid, Bačka Palanka i So, recizirao je Stanojević.

On je preporučio građanima da se pre polaska na put informišu o stanju i vremenu zadržavanja na graničnim prelazima i shodno tome koriste alternativne granične prelaze.

Prema njegovim rečima, tokom letnje sezone saobraćaj na graničnim prelazima odvija se pojačanim intenzitetom.

Stanojević je napomenuo da prelazi Horgoš 2, Bački Vinogradi i Đala rade od 7 do 19 časova, dok svi ostali navedeni prelazi rade 24 sata dnevno.

„Imajući to u vidu Uprava granične policije pojačala je sve kapacitete kako bi omogućila što kraće zadržavanje građana na graničnim prelazima“, istakao je Stanojević.

Komentara: 0


#   Preševo   saobraćaj   Prohor Pčinjski   Granični prelaz   24 sata   granična policija   Uprava granične policije   Bačka Palanka
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}