Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Naprsline na auto-putu kroz Grdeličku klisuru, popravka o trošku izvođača

rssBookmark and Share

Vladičin Han 23.07.2019. N1

Na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru došlo je do pojave manjih naprslina na površinskom sloju asfalta.

Naprsline na auto-putu kroz Grdeličku klisuru, popravka o trošku izvođača

Na deonici autoputa kroz Grdeličku klisuru, ukupne dužine 26,3km, između Caričine Doline i tunela Manajle došlo je do pojave manjih naprslina na površinskom sloju asfalta i to na mestu gde je vršeno tehnološko prekidanje asfaltiranja u toku izgradnje, saopšteno je iz Koridora Srbije.

Radove na ovom delu deonice izvodio je "Integral Inženjering", a okvirna cena sanacije je oko 450.000 dinara, koju će platiti izvođač jer je auto-put u garantnom periodu, objašnjava se u saopštenju Koridora Srbije i dodaje se da je reč o uobičajenom otklanjanju uočenih nedostataka.

Na navedenom potezu, saobraćaj će u naredna dva dana biti privremeno preusmeren u preticajnu traku, navode iz Koridora.

Stručni Nadzor i Investitor Koridori Srbije nastaviće da pomno prate pojavu nedostataka u toku garantnog perioda i izdavati hitne instrukcije Izvođačima za njihovo otklanjanje.

Naglašavamo da nije došlo do većih problema i da je autoput potpuno bezbedan za saobraćaj, poručuje se u saopštenju Koridora.

Komentara: 0


#   Vladičin Han   saobraćaj   auto-put   Grdelička klisura   koridor 10   asfaltiranje   Koridori Srbije   Integral inženjering   Manajle
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima