Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Poziv za javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu za 2023. godinu

rssBookmark and Share

Niš 07.12.2022. Južna Srbija Info

U Gradskoj kući 07.12.2022. godine u 18.00 sati biće održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu. U javnoj raspravi mogu da učestvuju sva zainteresovana lica, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucija, stručna i ostala javnost i predstavnici medija.

Niš: Poziv za javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu za 2023. godinu

Gradsko veće Grada Niša organizuje i sprovodi javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu koji je pripremila Gradska uprava za finansije.

Javna rasprava organizuje se radi prikupljanja predloga, sugestija i mišljenja građana, predstavnika udruženja građana, nevladinih organizacija, stručne i celokupne javnosti.

Nacrt odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu biće objavljen na zvaničnoj internet stranici Grada Niša www.ni.rs.

Pozivaju se zainteresovani građani, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucije, stručna i ostala javnost i predstavnici medija da podnesu predloge, sugestije i mišljenja o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša, putem mejla: UF.Info@gu.ni.rs ili neposredno u pisanom obliku na šalteru Gradske uprave za finansije, Niš, ulica Nikole Pašića br. 24, do 07.12.2022. godine, do 15,00 časova.

Komentara: 0


#   Niš   Gradsko veće   budžet   lokalna samouprava   javna rasprava
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima