Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Saopštenje uredništva portala Južna Srbija Info, povodom pokušaja uticaja političkih organizacija i pojedinaca

rssBookmark and Share

Niš 04.01.2019. Južna Srbija Info

Povodom najave građanskog protesta zakazanog za 11. januar u Nišu, pojedne političke organizacije i pojedinci pokušavaju da vrše određeni pritisak na uređivačku politiku portala Južna Srbija Info.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Shodno tome, obaveštavamo javnost o sledećem...

Uzimajući u obzir dopis Nevladine organizacije "Pokret mladih - Za Niš bez straha", od 3.1.2019., koja se predstavila kao zvanični organizator, kako su naveli, građanskog protesta, zakazanog za 11. januar 2019. godina u Nišu, portal Južna Srbija Info će obajavljivati informacije dobijene vezano za taj događaj, isključivo od NVO "Pokret mladih - Za Niš bez straha".

Sve ostale najave i pozive političkih stranaka i pojedinaca, neće biti objavljivane na portalu Južna Srbija Info, a pokušaje uticaja političkih stranaka smatramo agresivnim političkim marketingom i uticajem na javno mnjenje.

Međutim, ukoliko protest bude održan u zakazanom terminu, sve reakcije političkih aktera, kao i stavove pre samog događaja, bez obzira na stranačku opredeljenost biće objavljene u skladu sa uređivačkom politikom portala Južna Srbija Info.

Podsećamo, da portal Južna Srbija Info, već skoro deceniju, profesionalno, analitički, istraživački i korektno prenosi politička dešavanja u Nišu i regionu, što potvrđuju brojna prizannja, kako pozicije, tako i opozicije, kao i kolega iz medija, a najviše naših čitalaca.

 

U Nišu                                                                    Glavni i odgvorni urednik

4.1 2019. godine                                                           Zdravko Stojnić   

 

Komentara: 0


#   Niš   protest   Južna Srbija Info   Zdravko Stojnić   saopštenje   opozicija   javno mnjenje   Pokret mladih Niš bez straha
@juznasrbija @LubrisExtra @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima