Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pripreme za 20. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora

rssBookmark and Share

Niš 25.12.2018. Južna Srbija Info

20. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu biti održan u hali SC "Čair" u periodu od 18. do 20. aprila 2019. godine, najvili su iz Turističke organizacije Niš.

Pripreme za 20. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora

"Sajam, održan 2018. godine je bio dobro mesto susreta turističke privrede kao i ponude i potražnje i mesto za poslovne dogovore, prezentacije, ali i razmenu inovativnih ideja i sadržaja", podsećaju iz TON-a.

Prošlogodišnji Sajam je zabeležio rekordni broj od preko 130 izlagača iz zemlje i iz regiona, Republike Srpske, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke među kojima su bile turističke agencije, turoperatori, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira. S pravom očekujemo da će na sledećem jubilarnom Sajmu, mnogi od njih ponoviti svoje učešće a prema najavama imaćemo nove izlagače, goste, turoperatore iz regiona Balkana.

Pored aktivnog odmora kao jedne od tema predstojećeg Sajma, akcenat će biti i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača.

Iz TON-a, pozivaju zainteresovane da se priključite, na "FOOD COURT"-u, štandu, posebno namenjenom za prezentaciju i degustaciju gastro specijaliteta i pića, što je odlična prilika, kako kažu, da se posetiocima prezentuje turistička destinacija i na ovaj način.

Takođe, Turistička organizacija Niš, poziva učesnike da obogatite prateći  program Sajma koji pripremaju za učesnike i posetioce, i uzmu učešće u nekoj od pratećih aktivnosti Sajma, i to na tematskoj konferenciji, "O primeni novih izmena Zakona o turizmu", kao i novim modelima promocije kulturnog nasleđa, kao i u prezentaciji posebnih programa, koji se već tradicionalno održava u konferencijskoj sali, ali i na centralnoj bini u okviru sajma.

"Kako je Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora postao jedan od važnijih događaja regiona, pozivamo Vas i naredne godine budete jedan od učesnika 20. Međunarodnog sajma turizma i aktivnog odmora Niš 2019. godine", dodaju iz TON-a.

VIŠE ZA UČESNIKE,...

Prijava u dinarima >>>>>>>

Prijava u eurima >>>>>>>

Komentara: 0


#   Niš   Turističke agencije   Južna Srbija Info   Turistička organizacija   Uroš Parlić   izmena zakona   Turistička organizacija Niš   Sajam turizma   Sajam turizma i aktivnog odmora   Čair SC
@juznasrbija @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima