Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ulica otvorenog srca zbližila Nišlije i turiste

rssBookmark and Share

Niš 29.12.2018. Južna Srbija Info

Po ugledu na evropske gradove, danas je počela praznična manifestacija "Niš u srcu – Ulica otvorenog srca", ulični festival koji će trg Stevana Sremca, kod Kalče, do 1. januara ispuniti prazničnim duhom i novogodišnjim čarolijama i dečjim osmehom.

Duh Evrope, radost mališana uz Deda Mraza, kuvano vino i suveniri za odrasle - Foto: Nj.P. JSI
Duh Evrope, radost mališana uz Deda Mraza, kuvano vino i suveniri za odrasle - Foto: Nj.P. JSI

Prostor su ispunili umetnici, ukusni zalogaji i topli napici, muzički program i kao i interaktivne radionice i predstave za najmlađe Nišlije!

"Festival je humanitarnog karaktera, zakup štandova za izlagače je bespaltan, ali će se deo prihoda donirati fondu za nabavku opreme i materjala za Srednju umetničku školu u Nišu. Pored prazničnog duha, na ovaj načiin želimo da stimulišemo razvoj umetnosti u našem gradu", rekao je Uroš Parlić, direktor TON-a.

Organizotori festivala Ulica otvorenog srca i Turistička Organizacija Niša, pozivaju sve Nišlije i posetioce našeg grada.da uživaju u čarima praznika.

Festival je u organizaciji Fabrike umetnika i Turistička organizacija Niš uz podršku Kancelarija za mlade Grada Niša i IDEA kao glavnog partnera.

Komentara: 0


#   Niš   Nova godina   Kancelarija za mlade   Turistička organizacija   Uroš Parlić   Turistička organizacija Niš   Ulica otvorenog srca   Trga Stevana Sremca
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima