Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dušanova ulica u Nišu otvorena za saobraćaj

rssBookmark and Share

Dušanova ulica 27.12.2016.

I pored toga što je rok za završetak svih radova u ulici cara Dušana 18. februar, zbog velike saobraćajne gužve i rasterećenja drugih saobraćajnica u gradu, znatno ranije je završeno asfaltiranje ove ulice i ona je od danas opet otvorena za saobraćaj.

Dušanova ulica u Nišu otvorena za saobraćaj

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i član Gradskog veća Miloš Milošević obišli su danas ovu ulicu i od izvođača radova, Preduzeća za puteve i nadzora, Direkcije za izgradnju grada, dobili uverevanja da je sve urađeno po propisima.

Prema rečima gradonačelnika, da bi se završio kompletan posao ostalo je još nekih 10-tak radnih dana. „Nadam se da će nam vremenske prilike ići na ruku i da će čitav posao biti završen na vreme. Ostalo je još da se rekonstrišu trotoari, pošto je u ovom momentu urađen samo jedan sloj asfalta na njima, radi lakšeg kretanja sugrađana, a očekuje nas i izgradnja kružnog toka na raskrsnici sa ulicom Nikole Pašića“, istakao je Bulatović.

On je dodao da će se i saobraćajna signalizacija vratiti na svoje mesto kako bi se saobraćaj u Dušanovoj ulici mogao nesmetano da odvija. Inače, vrednost radova na rekonstrukciji kolovoza sa trotoarima i izgradnji kružnog toka je 23 miliona dinara.


#   saobraćaj   Darko Bulatović   rekonstrukcija   Dušanova ulica   saobraćajna signalizacija   vremenske prilike   Miloš Milošević
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima