Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad Niš doneo najbolju odluku: Novogodišnji koncert za sve i humanost na delu

rssBookmark and Share

Niš 19.12.2016. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i Gradsko veće doneli su u ova teška vremena najbolju odluku da se ipak održi novogodišnji koncert na Trgu kralja Milana i pritom izdvoji milon dinara u humane svrhe.

Grad Niš doneo najbolju odluku: Novogodišnji koncert za sve i humanost na delu

Osluškujući želje građana ponekad teško spojive, Grad Niš doneo je do sada najbolju odluku. Legendarana grupa Bjelo dugme održaće novogodišnji koncert na Trgu kralja Milana, uz pomoć Kluba privrednika, koji će pored troškova za nastup najboljeg benda na prostorima bivše zemlje i šire, izdvojiti milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka "NURDOR," za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog odeljenja na Dečjoj klinici u Nišu.

Nišlije i Nišlijke će u veseloj novogodišnjoj noći zabavljati poznati rok sastav Bijelo dugme.

Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran Bregović učiniće novogodišnju noć posebnom uz dobro poznate hitove ovog rok sastava.

Grad Niš je povodom navoda u javnosti izdao zvanično saopštenje, čiji sadržaj prenosimo u celosti..

 - Potrudili smo se da Niš zablista u novogodišnjoj noći i očekujemo sjajnu atmosferu i provod. Takođe, nadamo se da će naši sugrađani, ali i gosti koje očekujemo iz drugih gradova u Srbiji, kao i iz susednih država, uživati u dobroj muzici, zabavi i druženju na centralnom gradskom trgu. Grad Niš predstavlja kapiju Balkana i značajan je centar ovog dela regiona. U toku ove godine povećan je broj turista koji su boravili u Nišu i s razlogom očekujemo da ih i u toku novogodišnjih praznika bude više nego lane. Cilj nam je da što veći broj turista dođe u Niš. Želimo da popunimo kapacitete naših hotela i restorana, i da i na taj način doprinesemo budžetu.

Zahvaljujemo Klubu privrednika Niša i njihovim prijateljima, koji su pomogli da, kako gosti koje očekujemo, tako i oni naši sugrađani, koji nisu u finansijskoj mogućnosti da negde otputuju ili novogodišnju noć provedu u nekom od niških restorana, imaju priliku da u Novu godinu uđu uz spektakularan provod.

Klub privrednika Niša i njihovi prijatelji, doveli su renomirani bend sa prostora eks Jugoslavije, Bijelo dugme, u Niš. Na ovaj način pokazali su društvenu odgovornost ali i veliku humanost. Poštujući nameru Grada da tradicionalni doček na Trgu ove godine ima i humanu notu, Klub privrednika Niša i njihovi prijatelji izašli su nam u susret i obezbedili donaciju od milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka-NURDOR, za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog odeljenja na Dečjoj klinici u Nišu, koje je malog kapaciteta i u lošem stanju, na čemu im se mi ovom prilikom zahvaljujemo.


#   Niš   Nova godina   Darko Bulatović   NURDOR udruženje   doček   Goran Bregović   Trg kralja Milana   Dečije hemato-onkološko odeljenje   Klub privrednika   Bijelo dugme
@DarkoBulatovic_ @NURDOR @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima