Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Brao tuđe jabuke, vlasnik ga pretukao i zapalio mu auto

rssBookmark and Share

Prokuplje 28.09.2016. Lj.Mitić, Blic

Prokupačka policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja koji se dogodio u okolini Prokuplja, kada je muškarca koji je brao jabuke fizički napao zakupac imanja i zapalio mu automobil.

Kad je dobio batine shvatio da ne krade državne jabuke  Foto: Lj. M. / RAS Srbija
Kad je dobio batine shvatio da ne krade državne jabuke Foto: Lj. M. / RAS Srbija

Kako nezvanično saznajemo, incident se dogodio na zadružnom imanju u okolini Prokuplja dok je čovek „krao“ jabuke, navodno misleći da se radi o državnoj zemlji. Međutim, u tom trenutku se pojavio vlasnik parcele koji je od zadruge zakupio jabukar i nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički nasrnuo na lopova, pretukao ga a zatim prišao automobilu marke "reno klio" i zapalio ga.

Oštećeni čovek koji je uhvaćen u „krađi“ je nakon toga slučaj prijavio policiji, koja je u svom kratkom saopštenju potvrdila da se desio incident.

Policija je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj, a dodaju da intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti vezane za ovaj događaj o kome je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju. Nezvanično saznajemo da je pretučeni čovek rodom iz Kuršumlije i da se navodno pravdao da nije znao da je to privatna imovina, već da je mislio da jabuke krade sa državne parcele.

Osumnjičeni koji je pretukao lopova u stvari je zakupac državnog jabukara, čovek iz Prokuplja, koji je nakon incidenta otišao u nepoznatom pravcu i on je još uvek nedostupan za  policiju, kako bi dao iskaz.


#   Prokuplje   automobili   jabuka   krađa   Osnovno javno tužilaštvo   PU Prokuplje   batine   reno klio
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima