Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

I dalje se traga za bombašem

rssBookmark and Share

20.02.2013. Autor: M.Mitić

Šef Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u niškoj policiji Nebojša Petković rekao je da se nastavlja intenzivan rad na otkrivanju osobe koja je podmetnula eksploziv ispod automobila koji je eksplodirao u Knjaževačkoj ulici, usmrtivši jednu osobu.

I dalje se traga za bombašem
Petković je, na konferenciji za novinare, naveo da niška policija na tom slučaju sarađuje sa drugim policijskim upravama i Upravom kriminalističke policije MUP-a.

"Verujem da izvršilac ne spava mirno jer zna da na osnovu nekih elemenata možemo doći do njega", rekao je Petković i napomenuo da policija u radu koristi najsavremenije metode kriminalističke tehnike.

Eksplozija automobila u Knjaževačkoj ulici krajem januara uznemirila je Nišlije i u javnosti pokrenula pitanje bezbednosti i imenovanja načelnika niške policije. To mesto nije popunjeno više od tri godine.

Bezbednošću u gradu bavili su se i odbornici Skupštine grada koji su usvojili prošle nedelje zaključak kojim od nadležnih državnih organa traže da hitno imenuju načelnika policije u Nišu.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima