Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jezive slike na naplatnoj rampi "Nais": Šleper smrskao audi

rssBookmark and Share

Nais 02.08.2015. Telegraf, Južna Srbija Info

U jezivom sudaru šlepera i "audija" koji se desio nešto iza ponoći na auto-putu poginuo je jedan muškarac, dok se lekari bore za život drugog.

Jezive slike na naplatnoj rampi "Nais": Šleper smrskao audi

U strašnoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas oko 12.20 sati na naplatnoj rampi na auto-putu Beograd-Niš jedna osoba je poginula, a jedna je teško povređena.

Kako prenosi Telegraf, šleper koji se kretao od Niša ka Beogradu je neposredno pre prolaska kroz naplatnu stanicu ulaska na auto-put naglo skrenuo levo, i čeono udario u putnički automobil “audi” austrijskih tablica.

- Auto se više puta okrenuo i zaustavio se na jednom od kanala za naplatu putarine. Nakon sudara, šleper, takođe austrijskih tablica, odbacio se, pritom rušeći metalne ograde koje odvajaju naplatne kanale i polomio barijere. Zaustavio se nakon što je oštetio 4 trake – opisao je stravičnu nesreću vidno uznemireni očevidac.

Hitna pomoć i policija su brzo stigle i izvukle povređenog vozača i suvozača iz audija. Prema nezvaničnim informacijama, suvozač je podlegao povredama, a vozač je prebačen u Urgentni centar.

Nakon saobraćajne nezgode na naplatnoj rampi se stvorila kolona od oko 4 kilometra.

Foto i video: Telegraf

Pogledajte video koji je nastao na mestu nesreće: 


#   Klinički centar Niš   policija   Hitna pomoć   saobraćajna nezgoda   auto-put   Nais   pogibija   šleper   Urgentni centar   audi   naplatna rampa
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima