Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kobna Kuršumlijska ulična trka, umro mladić

rssBookmark and Share

Lukovska Banja 20.08.2013. SR

Milan Kovačević (34) iz Kuršumlije preminuo je u Kliničko bolničkom centru u Nišu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u Topličkoj ulici u Kuršumliji.

Kobna Kuršumlijska ulična trka, umro mladić

Kovačević je prvo prebačen u prokupačku bolnicu, gde je skenerom između ostalog dijagnostikovana povreda kičme. Iz Prokuplja je prebačen u niški KBC, gde je preminuo. Milan je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece.

Inače, u ovoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj je još četiri lica povređeno, učestvovala su tri vozila a još nije poznato kako je do nje došlo. Kovačević je vozio „mazdu“ a u udesu su učestvovali još „ševrolet“ i „fijat marea“. Nezvanično se priča da je jedan od učesnika Ž.S. vozio „ševrolet“ preko 150 kilometara na sat.

Trkalište

Posle ove saobraćajne nesreće građani su ogorčeni i traže da policija stane na put huliganima kojima Toplička ulica, koja je deo puta Kuršumlija-Lukovska banja, služi kao trkalište.

"Otišla sam u policiju i zatražila da policija spreči huligane da divljaju ovom ulicom. To se dešava već godinama a naročito uveče i noću", kaže jedna odbornica koja živi u ovoj ulici.

Inače, ovo nije jedina ulica u kojoj Kuršumlijski huligani organizuju trke i tako pored svog dovode u opasnost i živote svih pešaka.


#   Lukovska Banja   policija   Milan Kovačević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima