Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krvavo: Lovačkom puškom ubila muža

rssBookmark and Share

Pirot 05.03.2014. Telegraf

Zamenik višeg javnog tužioca u Pirotu Sonja Nešić kazala je da se ubistvo dogodilo u porodičnoj kući Miodraga i Cice Nikolić, koja je nakon sopstvenog priznanja uhapšena

Krvavo: Lovačkom puškom ubila muža

U pirotskom selu Blato jutros oko devet sati dogodilo se ubistvo u kome je Cica Nikolić (54) u porodičnoj kući, hicem iz lovačke puške, ubila svog supruga Miodraga Nikolića (59), saopštila je policija.

Jedan od komšija Dragoljub Nikolić kaže da je ova porodica živela povučeno.

- Stalno prolazim putem pored njihove kuće, nikad nisam čuo svađu. Pretpostavljam da je do ove tragedije dovela besparica. Oni su živeli ranije izdavajući ozvučenja, ali su ozvučenja prodali i nisu imali sredstava za život, bili su bez primanja – kazao je komšija.

Dragoljub dodaje da je jutros prvo video policijski auto i Hitnu pomoć.

- Izašao sam da vidim šta se dešava i video da im je dvorište puno policije i video Cicu kako stoji na stepeništu i kako je uvode u policijska kola – kazao je Nikolić.

Zamenik višeg javnog tužioca u Pirotu Sonja Nešić kazala je da se ubistvo dogodilo u porodičnoj kući Nikolića i da je izvršilac nakon sopstvenog priznanja uhapšen i sproveden nadležnom javnom tužiocu zbog saslušanja.


#   Pirot   ubistvo   Tužilaštvo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima