Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kuršumlija: Nađena nestala devojčica

rssBookmark and Share

25.11.2011. Izvor: B92

Pripadnici policije su pronašli I.M, koja pohađa 7 razred OS Miloje Zakić, koja je zajedno sa još jednim detetom, prijavljena kao nestala.

Kuršumlija: Nađena nestala devojčica

Još uvek nije poznato šta je sa dečakom S.M, koji pohađa osmi razred u školi ‘’Kosta Vojinović’’ i koji je jutros nestao iz te škole.

Portparol Uprave policije u Prokuplju Tamara Kocić potvrdila je za B92 da je devočica pronađena i da je dobro.

Ona je kazala da, s ozbirom na to da se radi o maloletnoj osobi, može samo da saopšti da je rad na slučaju i dalje u toku. Prema nezvaničnim informacijama, pripadnici policije su devojčicu pronašli na ulici, na periferiji grada u Mikuljanskom naselju.

Direktor OŠ Miloje Zakić, Života Vuksanović kaže da je I.M, učenica sedmog razreda juče posle prvog časa izašla iz škole i nestala, nakon što joj je otac došao u školu na poziv razrednog starešine, zbog velikog broja izostanaka.

Istovremeno, Vuksanović je potvrdio da je jutros iz podujevske osnovne skole ‘’Kosta Vojinović’’, koja je u sastavu, škole iz koje je nestala devojčica, nestao S.M, koji pohađa osmi razred. O njemu se još uvek ništa ne zna, a u policiji nisu želeli da daju bilo kakve nformacije u vezi nestanka dečaka.



#   Tamara Kocić   Kosta Vojinović   Života Vuksanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima