Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mladić u Nišu izboden na smrt

rssBookmark and Share

10.02.2014. Blic

Nišlija Vuk S. (22) ubijen je sa više uboda nožem večeras oko 20 časova u tuči na Bulevaru Nemanjića u Nišu, preko puta Parka Svetog Save. Kako nezvanično saznajemo policija intenzivno traga za Dimitrijem S. (20) i Milošem S. (20) koji se sumnjiče za učešće u ubistvu.

Mladić u Nišu izboden na smrt

- Motiv ubistva se još utvrđuje. Vuk S. je sedeo sa drugaricom u jednom kafiću u Parku Svetog Save kada su naišla dvgojica osumnjičenih mladića I pozvala ga da izađe napolje. Budući da se nije vraćao u lokal, njegova drugarica je krenula da ga traži. Izbezumila se od šoka kada ga je našla u lokvi krvi ispred zgrade broj 48a na Bulevaru Nemanjića. Odmah je pozvala policiju i hitnu pomoć, ali teško ranjenom Vuku S. nije bilo spasa - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Smrtno ranjeni mladić je hitno prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt jer su rane nanete nožem bile fatalne.

- Mladić je imao četiri uboda nožem. On je bio uboden u trbuh, slabine, vrat i grudni koš i na prijemu nije davao znake života, saznajemo u KC Niš.

Kao mogući motiv sukoba i ubistva nezvanično se pominje raniji sukob mladića zbog devojke, ali će sve mogućnosti biti utvrđene istragom.

Na lice mesta izašla je patrola policije i žandarmerije koje obezbeđuje prostor do dolaska tužioca i obavljanja uviđaja.


#   ubistvo   Vuk Stoiljković   Urgentni centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima