Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Napadnuta ćerka inspektora iz Vranja!

rssBookmark and Share

Vranje 17.12.2012. Izvor: Press Online

M. R., maloletnu ćerku policajca Mileta Ristića, službenika PU Vranje, fizički je napao Nemanja Tomović iz Vranja i pesnicom je udario u glavu, saopštio je danas Nezavisni policijski sindikat Srbije.

Napadnuta ćerka inspektora iz Vranja!
Otac napadnute devojke navodi da je u nedelju primetio da mu je ćerka uznemirena i da na jagodičnoj kosti ima blagu oteklinu i crvenilo.

-Na moje pitanje šta se desilo, ćerka je počela da plače i ispričala mi da se incident dogodio u noći između subote i nedelje oko 2 sata posle ponoći. Ona se s drugaricama vraćala kući iz diskoteke, kada su ih sustigile tri osobe, od kojih je jedan bio glavni napadač. Obratio joj se rečima: ‘Pušikurke, evo je na Mileta inspektora ćerka’. Ona ga je upitala šta hoće, a on je povukao za kosu i udario pesnicom uz reči: ‘Šta, šta je bilo, da nećeš možda da me tučeš, hajde sada zovi oca pušikurku da te brani – kaže Ristić.

Devojke su nakon toga otišle kući.

Inspektor Mile Ristić je o incidentu obavestio i načelnika PU Vranje Slađana Velinovića i zatražio da se preduzmu sve neophodne zakonske mere i radnje, kako bi zaštitio svoju porodicu.


#   Vranje   PU Vranje   ćerka
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima