Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niš: Otkrivena laboratorija za proizvodnju droge

rssBookmark and Share

23.11.2011. Autor : S.Radović | Photo : Ilustracija

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP-a, u saradnji sa policijskim službenicima Uprave granične policije, su u noći između 22. i 23. novembra 2011. godine, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom izlaska iz zemlje lišili slobode BOJANA V. (42) iz Niške Banje, koji je pokušao da prokrijumčari 350 grama opojne droge heroin, sakrivene u medicinskom pojasu, ispod garderobe.

Niš: Otkrivena laboratorija za proizvodnju droge

U nastavku akcije, u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave u Nišu, lišena su slobode još dva lica - IGOR N. (33) i MILUTIN Z. (58), obojica iz Niša.

U kući koju je Milutin Z. iznajmio, otkrivena je priručna laboratorija za proizvodnju droge, takođe je pronađen heroin i veća količina hemijskih supstanci koja se koristi u njenoj proizvodnji, dok je kod Igora N. pronađeno 150 grama heroina.

Bojan V. će po isteku policijskog zadržavanja, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, a Igor N. i Milutin Z. dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


#   laboratorija   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima