Južna Srbija Info

Nišlija izvršio samoubistvo skokom sa šestog sprata

rssBookmark and Share

Niš 28.03.2019. Južna Srbija Info

Kako su potvrdili u PU Niš, muškarac (36) izvršio je samoubistvo skočivši sa šestog sprata zgrade u ulici Petra Vučinića u Nišu.

Nišlija izvršio samoubistvo skokom sa šestog sprata

"Jutros oko šest sati, supruga navedenog muškarca pozvala je policiju da prijavi da je suprug izvršio samoubistvo. Na lice mesta je izašla patrola i o svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo“, dodaju iz niške policije.

Motiv samobustva još uvek nije poznat.

Komentara: 1


#   Niš   muškarac   samoubistvo   Više javno tužilaštvo   PU Niš   Petra Vučinića ulica
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+) (-)

    VESNA JOVANOVIC BATILDA, 28.03.2019.:
    KAKVIH SAHIRISTA I ENERGETSKIH VAMPIRA IMA , PO OVOM SELU NISU ZVANOM GRAD,IMA, KOJI SVE MASOVNIJE DRZAVNE INSTITUCIJE I TUDJE SUDBINE ,LJUDSKE PREOBRAZAVAJU U LICNE PRIVATNE PRCIJE, SVE VISESE STVARAJU OVAKVI , PATOLOSKI I TRAUMATOLOSKI , SUICIDNI , SLUCAJEVI,JER!!!NISMO SAVI MI , SA JAKIM ILI STABILNIM , NERVNIM SISTEMIMA!!! VESNA JOVANOVIC BATILDA !!!NEKO TUMACI , DA JE SUICID SLABOST, JA NAPROTIV, DICI RUKU NA SEBE , TIO JE IZUZETNO VELIKA HRABROST.!!!!SAMO, TO OD MENE DUSMANI I ENERGETSKI VAMPIRI NIKADA NE BI ,DOZIVELI,JER JASE U , OSNOVI , VLADAM VOJNOM STRATEGIJOM!!! BOLJE UBI,NO DA BUDES UBIJEN/I PSIHICKI, I TEHNICKI I EGZISTENCIJALNO!!!/ POD MORALNOM I KRIVICNOM ODGOVORNOSCU!!!


[ Dodaj komentar ]