Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novogodišnju noć proveli u zatvoru

rssBookmark and Share

02.01.2012. Autor : Tomislav Stevanović |

Leskovačka policija uspela je nakon dužeg praćenja da dan pred doček Novogodišnje noći privede petoricu leskovačkih kradljivaca koji su svojim delovanjem obeležili kraj 2011.godione.

Novogodišnju noć proveli u zatvoru

Privedeni su, i po hitnom pšostupku istražnog sudije, zadržani u pritvoru peetorica nezaposlenih mladića M.S. (20), M.A. (21), S.Lj. (19), D.M. (21), i N.S. (21) , sva petorica iz Leskovca.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje predpraznične pljačke ovdašnje kladionice, u cebntru Leskovca. Oni su u po bela dana uz pretnju pištoljem od preplašene kasirke u kladionici oduzeli tada trenutni pazar u vrednosti od oko 21 000 dinara i vitlajući pištoljem iznad glave zbunjenih posetilaca pobegli iz lokala.

Policija je , prema dobijenim opisima očevidaca , vrlo brzo ušla u trag kradljivcima pazara u kladionicama, i uhapsila ih tokom istog popoidneva u njihovim kućama.

Policajci su tu pronašli i korišćeni pištolj i oduzeli ga a ostatak pazara, koje ovi kradljivci nisu potrošili vratili su vlasniku kladionice.

U pritvoru , do istrežnjena, se našlo i nekoliko Leskovčlana koji su svojom prebrzom vožnjoim gradskim saobraćajnicama želeli da iskažu svoju muškost.

U novgodišnjoj , po svemu sudeći najludjom, noći grad je prštao od petardi i drugih rspraskajućih i svetlećih naprava, pa je i bio rizik kretati se ulicama ispod leskovačkih solitera.
Nekoliko ovih "veseljaka" takodje je završilo u kraćem pritvoru.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima