Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Porukama navodio devojčicu na blud

rssBookmark and Share

04.05.2012. Izvor : Novosti |

U Osnovnom sudu pokrenuta je istraga protiv Zvonka N.(46), iz Niša, koji je prošle sedmice lišen slobode zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje nad jednom desetogodišnjom devojčicom.

Tereti se da je maloletnicu, koju je povremeno čuvala njegova majka dok su devojčicini roditelji bili van Niša, neprimereno dodirivao preko odeće po telu i butinama, kao i da joj je slao SMS poruke lascivnog sadržaja.

Devojčica je nekoliko puta prespavala u kući u kojoj živi osumnjičeni. Posle poslednjeg boravka, majka devojčice je primetila čudno ponašanje kod deteta, jer je odbijalo da ponovo ide kod žene koja je čuva. Kada je majka pogledala u detetov mobilni telefon, pronašla je lascivne poruke koje joj je slao osumnjičeni.

U telefonu deteta su nađene tri poruke sa neprimerenim sadržajima. Posle lišenja slobode osumnjičeni nije poricao da mu je dete sedelo u krilu, ali je negirao da je bilo ikakvog neprimerenog dodirivanja devojčice.

Izjavio je da je devojčica bila veoma umiljata i da voli da se mazi. Rekao je i da je zato samo mazio, ali da u tome nije bilo neprimerenog dodirivanja. Čak je izjavio da je "imao utisak da mu se devojčica nabacuje".


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima